Poziv na sudjelovanje u Erasmus+ projektu

 
U sklopu Erasmus+ projekta organizira se razmjena mladih koja će se održati u predivnom Samoboru u razdoblju od 21. do 29. travnja.
Tema projekta je Cyber bullying. Tema je idealna za sve mlade obzirom da se velik dio svih naših života odvija u cyber svijetu. 
 
Prijaviti se mogu mladi od 18. do 30. godina kojima je tema zanimljiva i koji mogu komunicirati na engleskom jeziku. 
Kao dokaz sudjelovanja izdajemo potvrdu o sudjelovanju (za potrebe opravdanja izostanka iz škole, fakulteta, posla..).
Za sve sudionike osiguran je puni pansion u Hostelu Samobor gdje će se odvijati i većina službenog dijela projekta. Pokriveni su i putni troškovi dolaska u Samobor kao i puta kući.
 
Osim hrvatske ekipe na razmjeni sudjeluju i Grčka, Litva, Makedonija i Španjolska. 
 
Prijaviti se možete putem sljedećeg obrasca: PRIJAVA
 
Ljubazno Vas molimo da prijave podnesete do 30.3.2022.
 
Za više informacija molimo Vas da izravno kontaktirate Marijanu Janjić na 095 386 2246.
 
Što je cilj i fokus projekta?
Stvaranje online kampanje za suzbijanje cyber nasilja. Prvenstveno će svi sudionici (42 mlade osobe) osmišljavati kratke video radove koji djeci/mladima mogu pomoći kad se susretnu sa cyber nasiljem. To će biti srž online kampanje.
 
Kako izgleda plan i program?
Pogledajte u prilogu. Dolazak 21. 4. popodne, odlazak 29. 4. popodne. Kroz dan je tu niz radionica koje mladi u svojim timovima pripremaju unaprijed. Večeri su predviđene za ležernije druženje, upoznavanje kultura zemalja iz kojih mladi dolaze.
 
Za koga bi ovo bio dobar program?
Za sve koji rade s djecom/mladima ili to planiraju (budući učitelji), oni koji se bave informatikom/internetom u bilo kojem obliku.
 
Što ako osoba studira?
Nositelj projekta (Udruga LAG SAVA) napisati će potvrdu o sudjelovanju sa svim relevantnim informacijama kako bi se opravdao izostanak studenta.
 
Što kad ova razmjena završi?
Po povratku kući (29. 4.), svi članovi hrvatskoga tima ostaju u kontaktu. Zajedno će dogovoriti neki oblik diseminacijske aktivnosti (npr. ispričati prijateljima što su i kako radili, podijeliti video radove na društvenim mrežama ili sl.).

Plan i program

Prethodna Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju
Skip to content